ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

 • -30%
  Αντηλιακό στικ
  Αντηλιακό στικ
  Αντηλιακό στικ

Περιγραφή

Υποδεχθείτε ένα απόλυτα φυσικό αντηλιακό με ψευδάργυρο που παραμένει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες - από τεράστια κύματα μέχρι έντονες δραστηριότητες στην ξηρά!

Δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά, δεν τσούζει στα μάτια και η υπέροχη συσκευασία του σας επιτρέπει να το εφαρμόζετε χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας!

Αυτό είναι σίγουρα το αυθεντικό στικ με ψευδάργυρο που ψάχνατε!

Με νανο-σωματίδια Οξειδίου του Ψευδαργύρου, αυτό το βιολογικό και αντηλιακό με μεταλλικά στοιχεία παρέχει προστασία ευρέου φάσματος από τις UVA & UVB ακτινοβολίες από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του! 

Έχει την απίστευτη αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα και την υψηλή αποτελεσματικότητα που αγαπούν οι επαγγελματίες αθλητές αλλά και όλοι όσοι αγαπούν την περιπέτεια!

Η ειδική συσκευασία του σας επιτρέπει εύκολη εφαρμογή χωρίς να λερώνεστε!

 • Αντηλιακή Προστασία Υψηλής Απόδοσης 
 • 100% Φυσικό αντηλιακό Στικ 
 • Υψηλή αποτελεσματικότητα, επιστημονικά αποδεδειγμένη προστασία ευρέου φάσματος από τις UVA & UVB ακτινοβολίες - SPF30 (μπλοκάρει το 97% της UVB ακτινοβολίας)
 • Δεν περιέχει νανο-σωματίδια Οξειδίου του Ψευδαργύρου. Ο ψευδάργυρος, σύμφωνα με έρευνες, είναι το πιο ασφαλές φίλτρο για τις UV ακτινοβολίες, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.
 • Εξαιρετικά Αδιάβροχο στο νερό αλλά και τον ιδρώτα
 • 0% Πρόσθετα

Οδηγίες Χρήσης

Συστατικά

Μέγεθος

30gr

Χαρακτηριστικά

Vegan, Φυσική Σύνθεση Χωρίς Πάραμπεν, Δερματολογικά Ελεγμένο, Πιστοποιημένο Οργανικό Προϊόν δίχως THC, ΑΓΑΠΑΜΕ τα Ζώα και δεν δοκιμάζουμε τίποτα σε αυτά

Cocos Nucifera (Coconut) Oil°, Cera Alba (Beeswax)°, Non-Nano Zinc Oxide. Natural colourants: Theobroma Cacao Seed Powder° (Mud Tint), Iron Oxide (Retro Red), Ultramarine (Ocean Blue). °Organic

Material: 100% carton/paper. Plastic free. How to recycle: Paper. 

Shelf life: Up to 3 years. Use up within 1 year once opened.