ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

1.Παράδοση δεμάτων

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραστή, ο οποίος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το κόστος και τη μεταφορά των προϊόντων. Σε ορισμένες περιπτώσεις και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών ενδέχεται να ζητηθεί από τον πελάτη η επίδειξη της προσωπικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή/και η χρεωστική/ πιστωτική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις κατά την παράδοση της παραγγελίας ο αρμόδιος μεταφορέας θα πιστοποιεί την ταυτότητα του παραλήπτη με τα στοιχεία αγοραστή που έχει υποδείξει ο πελάτης στο cannalaborganics.gr κατά την παραγγελία του.

2. Διακριτική Συσκευασία

Η παράδοση με διακριτική συσκευασία αφορά τις περιπτώσεις που ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει τη συσκευασία του σε κουτί το οποίο δε φέρει λογότυπα της Cannalab Organics και σχετικές αναφορές στα περιεχόμενα του.

3. Έξοδα αποστολής και αντικαταβολών

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και προβάλλονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για  λόγους εμπορικής πολιτικής  η εταιρεία δύναται να αποστέλλει την παραγγελία του πελάτη δωρεάν εάν συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό παραγγελίας ή στο πλαίσιο κάποιας  άλλης προωθητικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχονται στα €3 και το κόστος της αντικαταβολής επιπλέον €1,5. Για αγορές άνω των 35€ οι αποστολές πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ.  Επιπλέον για παραγγελίες εντός Αττικής  που έχουν καταχωρηθεί πριν τις 12:00 το μεσημέρι είναι δυνατή η επιλογή της παραδόσεως  την ίδια ημέρα με επιπλέον κόστος 2.5€

Για αποστολές στη Κύπρο:

Οι αποστολές  παραγγελιών στην Κύπρο αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6€ για πακέτα μέχρι 0,5kg, στα €12 πακέτα από 0,5kg έως και 2kg. Για βαρύτερες συσκευασίες το κόστος ανέρχεται στα 22€. 

Ο τρόπος αποστολή είναι συστημένου δέματος  με κωδικό tracking και το δέμα παραδίδεται αποκλειστικά με υπογραφή του παραλήπτη.  

Ο χρόνος παράδοσης στην Κύπρο είναι από 4-7 ημέρες 

Για αποστολές στην Ευρώπη

Οι αποστολές  παραγγελιών σε χώρες της Ευρώπης αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 8€ για πακέτα μέχρι 0,5kg, στα €14,5 πακέτα από 0,5kg έως και 2kg. Για βαρύτερες συσκευασίες το κόστος ανέρχεται στα 25€. 

Ο τρόπος αποστολή είναι συστημένου δέματος  με κωδικό tracking και το δέμα παραδίδεται αποκλειστικά με υπογραφή του παραλήπτη.  

Ο χρόνος παράδοσης για Ευρώπη είναι από 4-7 ημέρες

Για αποστολές σε Ασία και Αμερική

Οι αποστολές  παραγγελιών σε χώρες της Ασίας και της Αμερικής αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 9€ για πακέτα μέχρι 0,5kg, στα €18 πακέτα από 0,5kg έως και 2kg. Για βαρύτερες συσκευασίες το κόστος ανέρχεται στα 32€. 

Ο τρόπος αποστολή είναι συστημένου δέματος  με κωδικό tracking και το δέμα παραδίδεται αποκλειστικά με υπογραφή του παραλήπτη.  

Ο χρόνος παράδοσης για Ασία και Αμερική είναι από 9-21 ημέρες αναλόγως τη χώρα. Για διευκρινήσεις σχετικά με τον χρόνο παράδοσης στη χώρα σας  παρακαλούμε επικοινωνήστε μας  στο info@cannalaborganics.gr  ή στα τηλέφωνα +30 210 5151251