ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

To σήμα Cannalab Organics αποτελεί κατοχυρωμένη εμπορική επωνυμία της εταιρείας ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - PLANTAE ORGANICS & NATURALS, που εδρεύει στην ΑΘΗΝΑ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, αριθμό 25, ταχυδρομικό κώδικα 11526,  ΑΦΜ 106001729, ΔΟΥ ΙΒ ΑΘΗΝΑΣ (εφεξής καλούμενη ως «εταιρία») . Η εταιρεία είναι η μόνη ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια της παρούσας ιστοσελίδας www.cannalaborganics (εφεξής e-shop).

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως έχετε αναγνώσει και πλήρως κατανοήσει τους όρους χρήσης του παρόντος e-shop. Οι υπηρεσίες του e-shop παρέχονται σύμφωνα με του παρόντες όρους και την πολιτική εμπιστετυτικότητας προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους οι οποίοι δύναται να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση ή άδεια. Ο χρήστης φέρει την ευθύνη του περιοδικού ελέγχου των παρόντων όρων. Η χρήση του e-shop λογίζεται ως αποδοχή των παρόντων ή τροποποιημένων όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, τις σελίδες και τα γραφικά, τις εικόνες και όλα τα αρχεία που περιλαμβάνονται στο e-shop. Σε περίπτωση ΜΗ αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης Απαγορεύεται ρητώς η χρήση του e-shop.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης του e-shop αποτελούν την πλήρη και ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και του χρήστη του e-shop και δεσμεύουν αποκλειστικά αυτά τα δύο μέρη. Οι σελίδες, τα γραφικά, οι εικόνες και το σύνολο των αρχείων, κειμένων ή προϊόντων ανήκουν στην εταιρεία και απαγορεύεται ρητώς η με οποιοδήποτε τρόπο τροποποίηση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή, πώληση , μεταπώληση για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας.  Το e-shop προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση και ο χρήστης οφείλει να χρησιμοποιήσει το e-shop σύμφωνα με το νόμο και του παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

1.   Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το e-shop δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία των προϊόντων όσο και των  υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχών τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας του e-shop, εκ λόγων ανωτέρας βίας.

  Εγγραφή και όροι αγοράς

Το e-shop απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες  και δεν επιτρέπεται η χρήση του από άτομα κάτω των 18 ετών. Κατά την επίσκεψη ή και εγγραφή σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών και αποδέχεστε αυτοδικαίως ότι είστε σε θέση να αναλάβετε και εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας www.cannalaborganics.gr.   Επιβεβαιώνετε επίσης ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε το E-shop  σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που κατανοείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα. 

Με την εγγραφή σας ή μη (επισκέπτης) στο E-shop θα καταχωρίσετε υποχρεωτικά μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα και επώνυμο χρήστη, χώρα, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικό κωδικό, τηλέφωνο και έναν κωδικό πρόσβασης (αν εγγραφείτε ως χρήστης) για την έγκυρη καταχώρηση μιας παραγγελίας ή/και τη δημιουργία του λογαριασμού σας. 

Σε περίπτωση που  ανήλικος (κάτω των 18 ετών) τελικώς προβεί σε εγγραφή ή αγορά από το E-shop μας δηλώνοντας ψευδώς ότι είναι ενήλικος, τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα του ανηλίκου είναι προσωπικά δεσμευμένα από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις του Ε-shop www.cannalaborganics.gr  και αναγνωρίζουν πλήρως ότι αναλαμβάνουν ατομικώς οποιαδήποτε ζημία τυχόν ήθελε προκληθεί από την παράνομη και κατά παράβαση των παρόντων όρων χρήση του E-shop. 

Η πραγματοποίηση της παραγγελίας σας νοείται ως σύμβαση εξ αποστάσεως και διέπεται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο του αρ. 4 του Ν. 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι τιμές των προϊόντων / αγαθών είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η Cannalab Organics διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή συγκατάθεση του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής της παραγγελίας του θα καταβάλλει το τίμημα που αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το e-shop στο τηλέφωνο 210 5151251 και να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας εάν αυτή ακόμα δεν έχει αποσταλεί.

1. Τρόποι αποστολής

1.1 Παράδοση δεμάτων

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραστή, ο οποίος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το κόστος και τη μεταφορά των προϊόντων.

1.2. Διακριτική Συσκευασία

Η παράδοση με διακριτική συσκευασία αφορά τις περιπτώσεις που ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει τη συσκευασία του σε κουτί το οποίο δε φέρει λογότυπα της Cannalab Organics και σχετικές αναφορές στα περιεχόμενα του.

1.3. Έξοδα αποστολής και αντικαταβολών

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και προβάλλονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για  λόγους εμπορικής πολιτικής  η εταιρεία δύναται να αποστέλλει την παραγγελία του πελάτη δωρεάν εάν συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό παραγγελίας ή στο πλαίσιο κάποιας  άλλης προωθητικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχονται στα €3 και το κόστος της αντικαταβολής επιπλέον €1,5. Για αγορές άνω των 35€ οι αποστολές πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ.  Επιπλέον για παραγγελίες εντός Αττικής  που έχουν καταχωρηθεί πριν τις 12:00 το μεσημέρι είναι δυνατή η επιλογή της παραδόσεως  την ίδια ημέρα με επιπλέον κόστος 2.5€

Για αποστολές στη Κύπρο:

Οι αποστολές  παραγγελιών στην Κύπρο αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6€ για πακέτα μέχρι 0,5kg, στα €12 πακέτα από 0,5kg έως και 2kg. Για βαρύτερες συσκευασίες το κόστος ανέρχεται στα 22€. 

Ο τρόπος αποστολή είναι συστημένου δέματος  με κωδικό tracking και το δέμα παραδίδεται αποκλειστικά με υπογραφή του παραλήπτη.  

Ο χρόνος παράδοσης στην Κύπρο είναι από 4-7 ημέρες 

Για αποστολές στην Ευρώπη

Οι αποστολές  παραγγελιών σε χώρες της Ευρώπης αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 8€ για πακέτα μέχρι 0,5kg, στα €14,5 πακέτα από 0,5kg έως και 2kg. Για βαρύτερες συσκευασίες το κόστος ανέρχεται στα 25€. 

Ο τρόπος αποστολή είναι συστημένου δέματος  με κωδικό tracking και το δέμα παραδίδεται αποκλειστικά με υπογραφή του παραλήπτη.  

Ο χρόνος παράδοσης για Ευρώπη είναι από 4-7 ημέρες

Για αποστολές σε Ασία και Αμερική

Οι αποστολές  παραγγελιών σε χώρες της Ασίας και της Αμερικής αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 9€ για πακέτα μέχρι 0,5kg, στα €18 πακέτα από 0,5kg έως και 2kg. Για βαρύτερες συσκευασίες το κόστος ανέρχεται στα 32€. 

Ο τρόπος αποστολή είναι συστημένου δέματος  με κωδικό tracking και το δέμα παραδίδεται αποκλειστικά με υπογραφή του παραλήπτη.  

Ο χρόνος παράδοσης για Ασία και Αμερική είναι από 9-21 ημέρες αναλόγως τη χώρα. Για διευκρινήσεις σχετικά με τον χρόνο παράδοσης στη χώρα σας  παρακαλούμε επικοινωνήστε μας  στο info@cannalaborganics.gr  ή στα τηλέφωνα +30 210 5151251

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, 16674, Γλυφάδα και πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00πμ-6:μμ). Παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια επίσημων αργιών της Ελλάδας αποστέλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Εάν πραγματοποιείτε την παραγγελία σας από χώρα άλλη εκτός της Ελλάδας παρακαλούμε ενημερωθείτε από τις αρμόδιες αρχές για τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για την εισαγωγή προϊόντων κάνναβης στη χώρα σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον έλεγχο της νομιμότητας των προϊόντων που παραγγέλνει με βάση την ισχύουσα νομοθεσία στην επιθυμητή χώρα αποστολής. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη και δεν οφείλει να αποκαταστήσει την οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκληθεί για τυχόν παρακρατήσεις δεμάτων σε χώρες που απαγορεύεται η πώληση προϊόντων κάνναβης.

2. Τρόποι πληρωμής

2.1 Πληρωμή μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τη χρήση οποιασδήποτε χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας  Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express με απόλυτη ασφάλεια . Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται σε εμάς. Η διαδικασία είναι πολύ απλή ακολουθώντας τα βήματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ο χρήστης της κάρτας είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ορθή πλήρωση των απαιτούμενων στοιχείων και για την ορθή χρήση της κάρτας  και αναγνωρίζει ρητά ότι η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για την σωστή χρήση της. Ο πελάτης θα πρέπει να είναι ο κάτοχος της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

2.2. Πληρωμή μέσω PayPal

Στο ηλεκτρονικό μας  κατάστημα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τη χρήση  λογαριασμού Paypal  πληρώνοντας είτε με το υπόλοιπο που διατηρείτε σε αυτόν είτε πιστώνοντας απευθείας  την χρεωστική/πιστωτική κάρτα  που διατηρείτε συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. . Η διαδικασία είναι πολύ απλή ακολουθώντας τα βήματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  Ο πελάτης θα πρέπει να είναι ο κάτοχος του λογαριασμού Paypal που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή ενώ αναγνωρίζει ρητά ότι η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τη σωστή χρήση του.

2.3 Πληρωμή μέσω αντικαταβολής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας μέσω της μεθόδου την αντικαταβολής. Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών στην διεύθυνση παράδοσης  που έχετε ορίσει κατά την παραγγελία σας. Το αντίτιμο πληρώνεται τοις μετρητοίς κατά την παραλαβή του δέματος από τον πελάτη. Η μέθοδος της αντικαταβολής  παρέχεται με επιπλέον χρέωση €1.50 και ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας

2.4 Πληρωμή μέσω διατραπεζικής μεταφοράς (εμβάσματος)

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τη μέθοδο της διατραπεζικής μεταφοράς (εμβάσματος). Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας στο πεδίο αιτιολογία κατάθεσης και να μας αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cannalaborganics.gr με θέμα  Απόδειξη Τραπεζικής Μεταφοράς. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά και ενημερωθεί ο λογαριασμός μας  με το σχετικό ποσό. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως η μέθοδος αυτή ενέχει το ενδεχόμενο καθυστερήσεων καθώς και επιπλέον χρεώσεων. Οποιεσδήποτε επιπρόσθετες χρεώσεις μεταφοράς, χρεώνονται από την τράπεζα του πελάτη και τις επιβαρύνεται ο ίδιος.   

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΙΒΑΝ:  GR7501107210000072110182218

SWIFT BIC : ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

ΧΩΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ

 

3.Λόγοι Aνωτέρας Βίας

Η εταιρία μας δεν θα καθίσταται υπεύθυνη για παράβαση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με τους παρόντες όρους ή υπόχρεη προς αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας για τυχόν καθυστερήσεις ή αδυναμίες παράδοσης των προϊόντων στο χρήστη ή σε οποιονδήποτε άλλο τρίτο εάν και στο βαθμό που τέτοιες καθυστερήσεις ή αποτυχία παράδοσης οφείλονται σε περιστατικά που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρίας μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, περιπτώσεων όπως:

·         δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πυρκαγιές, πλημμύρες, εκρήξεις, ατυχήματα

·         ταραχές, απεργίες, θεομηνίες

·         συμμορφώσεις με οποιαδήποτε νομοθετική ή κυβερνητική πράξη, ή οποιαδήποτε άλλη εν γένει αιτία την οποία δεν θα μπορούσε να προβλέψει ή δεν μπόρεσε να αποτρέψει, όπως ενδεικτικώς όταν η χώρα αποστολής απαγορεύει την εισαγωγή των αποστελλόμενων προϊόντων, νοουμένων των ανωτέρω ως ενδεικτικώς αναφερόμενων περιστατικών ανωτέρας βίας

·         ή/και αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου / email / sms για τυχόν πρόβλημα με τη παραγγελία του.

·         Παγκόσμιες ή τοπικές νόσους ή πανδημίες

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση προϊόντων / αγαθών εντός του προαναφερθέντος χρονοδιαγράμματος ή / και για  οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση ή / και αποτυχία παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας όπως προαναφέρεται, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για τη βέλτιστη εξυπηρέτησης σας ώστε να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε έστω και με χρονική καθυστέρηση την παραγγελία σας.

4 Αλλαγές – Επιστροφές

Οι επιστροφές χρημάτων  θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που επέλεξε ο χρήστης / πελάτης κατά την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος. Η επιστροφή χρημάτων θα καταβάλλεται μόνο στο συγκεκριμένο πρόσωπο που ολοκλήρωσε την αγορά και πλήρωσε το αντίστοιχο ποσό υπό τους κατωτέρω όρους. 

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή Προϊόντων ή αγαθών με χρέωση της εταιρίας μας γίνεται αποδεκτή στις ακόλουθες περιπτώσεις:

·         Σε περίπτωση που η εταιρεία μας δεν εκτελέσει σωστά την παραγγελία μέσω του www.cannalaborganics.gr  (λάθος κατά την καταχώριση της παραγγελίας, την τιμολόγηση ή την αποστολή

·         Σε περίπτωση που, κατά την παραλαβή, ο πελάτης εντοπίσει οποιοδήποτε ελάττωμα στο προϊόν / αγαθό το οποίο σχετίζεται άμεσα με τα ουσιώδη συστατικά του, τη συσκευασία ή την ποιότητα του προϊόντος και το οποίο προφανώς δεν αποδίδεται σε υπαιτιότητα του πελάτη ή σε κακή ή εσφαλμένη χρήση του προϊόντος , η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν. Ο χρήστης πρέπει να μας ενημερώσει γραπτώς αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  με φωτογραφία του προϊόντος στη διεύθυνση  info@cannalaborganics.εντός δύο (2) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος (ων), διαφορετικά ο πελάτης αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι χάνει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων χωρίς κανένα δικαίωμα εκ των υστέρων. Τα ελαττωματικά προϊόντα / αγαθά πρέπει να επιστραφούν απευθείας στην εταιρεία σε άριστη κατάσταση και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας προκειμένου να δικαιούστε την επιστροφή  των χρημάτων σας ή άλλως την αντικατάσταση του προϊόντος. Η απόφαση για τον προσδιορισμό του ελαττώματος και την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων σας θα υπάγεται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας μας. Μόλις εγκριθεί η αντίστοιχη αξίωσή σας για ελαττωματικό προϊόν, η εταιρία μας θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν για την αγορά του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αντίστοιχου προϊόντος.

Οποιαδήποτε έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση των προϊόντων καθώς και για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων / αγαθών ή για την επιστροφή προϊόντων / αγαθών λόγω εσφαλμένης καταχώρισης της παραγγελίας σας από υπαιτιότητα της εταιρίας μας, δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.. 

4.1.  Σε κάθε περίπτωση που απλώς αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας και την αγορά σας, δικαιούστε και είστε ελεύθεροι να υπαναχωρήσετε από την αγορά εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cannalaborganics.gr  Τα προϊόντα / αγαθά πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως σφραγισμένα και συσκευασμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να φέρουν αλλοιώσεις. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία (κουτί κλπ.). Η εταιρία μας θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος αγοράς σας και θα σας τα καταβάλει με το ίδιο μέσο πληρωμής που επιλέξατε κατά τον αρχικό χρόνο της συναλλαγής σας.  Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνονται εξ ολοκλήρου από εσάς. Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάποια από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, δικαιούμαστε να μην δεχθούμε την υπαναχώρησή σας.

5. Εγγύηση, Ευθύνη και Αποζημίωση

5.1. Πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα είναι διαθέσιμες στο site μας, και παρέχονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές, οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο site είναι σωστές κατά το χρόνο που οι σχετικές πληροφορίες εισήχθησαν στο σύστημα. Ωστόσο, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, δεν εγγυόμαστε ότι οι εν λόγω λεπτομέρειες, περιγραφές, φωτογραφίες των προϊόντων είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, ενημερωμένες, ή αλάνθαστες.

Οποιεσδήποτε τυχόν πληροφορίες εμφανίζονται στο www.cannalaborganics.gr σχετικά με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα δεν προορίζονται να είναι ούτε πρέπει να ερμηνεύονται ως συμβουλές ή συστάσεις σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος.

Τα προβαλλόμενα προϊόντα στο site μας δεν τεκμαίρεται ότι θεραπεύουν ή αποτρέπουν οποιαδήποτε ασθένεια ή ιατρικό πρόβλημα και δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν άλλη θεραπεία ή ιατρική συμβουλή.

Τα προϊόντα που αγοράζετε μέσω του site μας θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες χρήσης επί της συσκευασίας του εκάστοτε προϊόντος. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων, τυχόν αλλεργίες ή άλλες ειδικές παθήσεις, παρακαλούμε ανατρέξτε προσεκτικά στα περιεχόμενα του προϊόντος, στην ετικέτα του προϊόντος, ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση www.cannalaborganics.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210 5151251. Κάνουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι οι παραπάνω πηγές πληροφόρησης  θα απαριθμήσουν με ακρίβεια όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται. 

5.2 Η εταιρία μας εγγυάται ότι, έως την ημερομηνία παράδοσης, τα προϊόντα πληρούν τις τυποποιημένες δημοσιευμένες προδιαγραφές και έχουν ικανοποιητική διάρκεια ζωής από την ημερομηνία παράδοσης .

5.3 Η εταιρία μας δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, όσον αφορά την εμπορευσιμότητα, την ομορφιά και την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τα προϊόντα.

5.4. Εξαιρέσεις – Περιορισμός Ευθύνης (Disclaimer)

Η Cannalab Organics δεν θα ευθύνεται βάσει αυτής της περιορισμένης εγγύησης αν κατά τον έλεγχο του ελαττωματικού προϊόντος  προκύψει ότι το εικαζόμενο ελάττωμα ή η δυσλειτουργία στο προϊόν δεν υπάρχει ή προκύπτει από:

·         Μη τήρηση της προτεινόμενης χρήσης, συντήρησης ή άλλων οδηγιών

·         Μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση ή αλλοίωση του προϊόντος.

·         Κατάχρηση, κακή χρήση, αμελείς πράξεις ή παραλείψεις πελάτη και προσώπων υπό τον έλεγχο του πελάτη, πράξεις τρίτων προσώπων ή γεγονότα ανωτέρας βίας .

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ: ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΟΡΩΝ Ή ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΡΗΤΩΝ Ή ΣΙΩΠΗΡΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΤ’ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΩΝ Ή ΑΛΛΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΟΡΩΝ Ή ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΡΗΤΑ. Η CANNALAB ORGANICS ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  Ή ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται εκ του νόμου, η εταιρεία αποκλείει για την ίδια και τους προμηθευτές της κάθε ευθύνη, που βασίζεται σε σύμβαση  η αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), για συμπτωματικές, παρεπόμενες, έμμεσες, ειδικές ή ποινικές ζημίες οποιουδήποτε είδους  ή για την απώλεια εσόδων  ή εργασιών, την απώλεια πληροφοριών ή δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική ζημία που προκύπτει από ή σε σχέση με την πώληση, παράδοση, συντήρηση, χρήση, απόδοση, αδυναμία ή διακοπή των προϊόντων, ακόμα και αν η Plantae organics and naturals ή οποιοσδήποτε εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της (εάν υπάρχει τέτοιος) έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα επέλευσης τέτοιων ζημιών και περιορίζει  την ευθύνη της σε επισκευή, ή αντικατάσταση ή σε επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Η παρούσα αποποίηση ευθύνης για ζημίες δεν θα επηρεάζεται εάν οποιοδήποτε δικαίωμα/αποζημίωση που παρέχεται στην παρούσα αποτυγχάνει να εκπληρώσει το βασικό σκοπό του.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Ορισμένες χώρες ή κράτη ή επαρχίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό των σιωπηρών εγγυήσεων ή τον περιορισμό των παρεπόμενων ή επακόλουθων ζημιών για ορισμένα προϊόντα που παρέχονται στους καταναλωτές ή τον περιορισμό της ευθύνης για σωματικές βλάβες, έτσι ώστε οι παραπάνω περιορισμοί και αποκλεισμοί να περιορίζονται αντιστοίχως σε σχέση με εσάς στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Όταν οι σιωπηρές εγγυήσεις δεν επιτρέπεται να αποκλειστούν στο σύνολό τους, θα περιορίζονται ανάλογα με τη διάρκεια της ισχύουσας γραπτής εγγύησης. Η παρούσα εγγύηση σας παρέχει συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα, τα οποία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το τοπικό δίκαιο.

6. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του site μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικώς των, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, περιγραμμάτων, βίντεο, έργων, εικόνων, διαλόγων, προτεινόμενων υπηρεσιών, των όρων και προϋποθέσεων χρήσης του παρόντος site, καθώς και οποιουδήποτε άλλου υλικού δημοσιεύεται σε αυτόν το site σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων των μενού, ιστοσελίδων, εργαλείων, γραμματοσειρών, προγραμμάτων σχεδίασης της ιστοσελίδας, διαγραμμάτων, οι μέθοδοι, οι διαδικασίες, οι λειτουργίες και το λογισμικό που αποτελούν μέρος αυτής της ιστοσελίδας, καθώς και κάθε τροποποίηση που σχετίζεται με αυτό το συγκεκριμένο περιεχόμενο, αποτελούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας μας και των σχετικών δικαιούχων και διέπονται και προστατεύονται από το Eλληνικό δίκαιο (Νόμο 2121/1993, όπως τροποποιήθηκε από τους Νόμους  4212/2013 και Ν. 4481/2017 και ισχύει), το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από όλες τις συναφείς διεθνείς συμβάσεις. Επιπλέον, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα, τα domain names και τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο site μας, ανήκουν σε αυτόν τον ιστότοπο ή / και σε όλα τα σχετικά πρόσωπα τα οποία κατέχουν τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Plantae organics and naturals η αναπαραγωγή, η τροποποίηση ή αλλοίωση, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, καθ’ οιονδήποτε τρόπο του www.cannalaborganics.gr και του περιεχομένου του.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη από τους προαναφερθέντες όρους καταστεί αντίθετη προς τις γενικές διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας ή ακυρωθεί, ο όρος αυτός θα σταματήσει αμέσως να είναι έγκυρος και θα διαγραφεί από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιποι όροι του παρόντος. 

Για τη χρήση και εκμετάλλευση του υλικού που ανήκει σε τρίτους, ο τελικός χρήστης πρέπει να ζητήσει την έγγραφη άδεια των συνδεδεμένων προσώπων που κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα, προκειμένου ο τελικός χρήστης να αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης.

7. Εμπορικά σήματα και domain names

Η εταιρία Plantae Organics and Naturals είναι ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης των λογοτύπων και των καταχωρημένων εμπορικών σημάτων καθώς και οποιουδήποτε άλλου σημείου που περιλαμβάνει τις λέξεις Cannalab Organics και του domain name www.cannalaborganics.gr.  

Η Plantae Organics and Naturals και όλοι οι άλλοι κάτοχοι καταχωρημένων εμπορικών σημάτων έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης των εμπορικών σημάτων που τους ανήκουν αντίστοιχα.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ETAIΡΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

8. Αποποίηση ευθυνών (disclaimer) σχετικά με το περιεχόμενο

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμποδίσει τη δημοσίευση στο site μας περιεχομένου που περιγράφει ή αναπαριστά καταστάσεις που μπορεί να κριθεί από τον εκάστοτε χρήστη του site ότι παραβιάζουν τις πεποιθήσεις και τα δικαιώματά του. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία μας δεν εγγυάται ότι τα περιεχόμενα του site είναι κατάλληλα ή νόμιμα σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας.

Ωστόσο, σε περίπτωση που αυτά τα περιεχόμενα θεωρούνται παράνομα σε ορισμένες από αυτές τις χώρες, παρακαλούμε να μην έχετε πρόσβαση στο site μας και, αν εσείς επιλέγετε να εμείνετε στη χρήση του site μας, σας ενημερώνουμε ότι η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.cannalaborganics.gr θα είναι υπό την αποκλειστική και προσωπική σας ευθύνη. 

Ωστόσο, η εταιρία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται από στο site μας.

Επιπλέον, η εταιρίας μας δεν μπορεί να  σας εγγυηθεί ότι το site θα λειτουργεί συνεχώς, χωρίς διακοπές και λάθη λόγω της σύνδεσης στο Internet. Σε περίπτωση προβλήματος στη χρήση του site, επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@cannalaborganics.gr

Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την πρόσβασή σας στο site, στο μέτρο του δυνατού. Ταυτόχρονα, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ή ελέγξτε ότι κάθε συσκευή για σύνδεση στο Internet έχει ενεργοποιηθεί σωστά, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης στο Internet.

Παρόλο που η εταιρία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ομαλή πρόσβαση στο site της, ενδέχεται το internet να μην επιτρέψει τη λειτουργία του www.cannalaborganics.gr χωρίς διακοπές ή ασυνέχειες λόγω ενημέρωσης του ιστότοπου.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ή ΥΠΟΧΡΕΟΙ (ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ) Ή ΆΛΛΩΣ), ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (α) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, (β) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ή ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, (γ) ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΆΛΛΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, (δ) ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, (ε) ΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΒΛΑΒΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ Ή ΑΠΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ, (στ) ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή (ζ) ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣ (ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ).

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ, ΤΥΧΑΙΑ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ) ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ).

9. Αποζημίωση

Αυτό το τμήμα σας υποχρεώνει να μας προστατεύσετε και να μας αποζημιώσετε από οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες που προκλήθηκαν από εσάς. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την εταιρεία  και τους συνεργάτες της, τους διαδόχους της, της τυχόν θυγατρικές της και συνδεδεμένες με αυτήν εταιρίες, τους υπαλλήλους της και τους διευθυντές της, καθώς και τους τυχόν διαδόχους αυτών, και όλους εν γένει τους προστηθέντες αυτής, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιές ή κόστη (συμπεριλαμβανομένων εύλογων αμοιβών δικηγόρων και εξόδων) που προκύπτουν από ή σχετίζονται με (i) την πρόσβασή σας, τη χρήση ή την κακή χρήση οποιασδήποτε από τις παρεχόμενες στο www.cannalaborganics.gr υπηρεσίες, (ii) την παραβίαση ή φερόμενη ως παραβίαση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων εν συνόλω, ή (iii) οποιαδήποτε παραβίαση από εσάς οποιωνδήποτε εφαρμοστέων νόμων ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της παραβίασης ή της παράνομης κατοχής  ή εκμετάλλευσης οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου μέρους ή οποιουδήποτε δικαιώματος της Plantae Organics and Naturals, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικού σήματος, διπλώματος ευρεσιτεχνίας, εμπορικού απορρήτου, περιουσιακού δικαιώματος, ιδιωτικού απορρήτου ή άλλου τυχόν ιδιοκτησιακού δικαιώματος.

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης, καθώς και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ιστοσελίδας μας, διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Η σωστή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ρυθμίζεται από το ελληνικό και ενωσιακό δίκαιο και ειδικότερα από τον Κανονισμό 2016/679 της ΕΕ που διέπει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και από τον αντίστοιχο ελληνικό νόμο υπ’ αριθμό 4624/2019 που θεσπίστηκε κατ’ εφαρμογή του άνω Κανονισμού. Επίσης διέπονται από τον νόμο 2251/1994 όπως κωδικοποιήθηκε από την Υ.Α. 5338/2018, που διέπει την προστασία του καταναλωτή. Σε περίπτωση που προκύψει διαφορά μεταξύ των χρηστών και της εταιρίας μας, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και τα δικαστήρια των Αθηνών είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς . 

Επιπλέον, σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΕ, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την κοινή Υπουργική Απόφαση 70330/2015, η επιλογή ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών είναι πλέον διαθέσιμη μέσω της διαδικασίας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών («Alternative Dispute Resolution») σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν ο χρήστης έχει πρόβλημα με μια αγορά που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και διαμένει στην Ε.Ε., μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο “Επίλυση διαφωνιών μέσω διαδικτύου” για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς. Ο Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) είναι ο ακόλουθος: Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδος (ECC ΕΛΛΑΔΟΣ), διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 144, 11471, Αθήνα. Οι αριθμοί τηλεφώνου είναι οι εξής: +30 2106460284, +30 2106460784 και email: info@eccgreece.gr.

Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον άνω φορέα για πλήρη καθοδήγηση σχετικά με ολόκληρη τη διαδικασία υποβολής και επεξεργασίας της καταγγελίας του.