ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1 - Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία;

Για αποστολές στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 210 5151251 και 210 2445000. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά 9:00 - 18:00. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες εξοφλούνται μόνο με αντικαταβολή.


2 - Η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού είναι απαραίτητη για την καταχώρηση παραγγελίας;

Όχι, για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, είτε να συνεχίσετε ως "Επισκέπτης".


3 - Η παραγγελία μου προορίζεται για δώρο. Υπάρχει δυνατότητα για συσκευασία δώρου;

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας ή το σύνολο της παραγγελίας σας προορίζεται για δώρο υπάρχει η δυνατότητα για συσκευασία δώρου. Η υπηρεσία παρέχεται με επιπλέον χρέωση 1.00€ ανά συσκευασία δώρου.


4 - Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τις εκπτώσεις και τις προσφορές που ανεβαίνουν στο eshop;

Προς διευκόλυνσή σας, μπορείτε να εγγραφείτε στo newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας! Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του eshop, μπορείτε να βρείτε το προς συμπλήρωση πεδίο ώστε να πληκτρολογήσετε το email σας και στην συνέχεια να λαμβάνετε τα νέα μας!


5 - Τα στοιχεία μου είναι ασφαλή;

Ναι, πραγματοποιώντας αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ


6 - Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105151251 η 2102445000 ή μέσω email στο info@cannalaborganics.gr εντός 24ωρών δίνοντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας για να προχωρήσουμε στην ακύρωση.


7 - Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας αποστέλεται από εμάς την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της μέσω tracking number που θα σας έχει δοθεί.

Συγκεκριμένα :

Αττική : Εντός 2-3 εργάσιμων ημερών

Επίσης για αποστολές εντός Αττικής αυθημερόν θα πρέπει να έχετε κάνει την παραγγελία σας έως τις 12:00 της ίδιας μέρας με επιπλέον επιβάρυνση 2,50 ευρώ.

Χερσαίοι προορισμοί : Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών

Νησιώτικη Ελλάδα : Εντός 2-4 εργάσιμων ημερών

Δυσπρόσιτοι προορισμοί : Συν 1-2 εργάσιμες ημέρες πλέον των αναφερόμενων ανά κατηγορία

Κύπρος : Εντός 4-7 ημερών

Ευρώπη : Εντός 4-7 ημερών

Αμερική : Εντός 8-12 ημερών

Ασία : Εντός 8-12 ημερών


8 - Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αποστολής παραγγελίας;

Όλες οι παραγγελίες άνω των 35€ αποστέλλονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!  Η προσφορά της δωρεάν αποστολής δεν περιλαμβάνει το κόστος για παράδοση την ίδια ημέρα. (Η υπηρεσία παρέχεται με σταθερή χρέωση 2,5€)


9 - Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να παρακολουθήσω την αποστολή μέσω tracking number;

Σ αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5151251 - 210 2445000 ή μέσω email στο info@cannalaborganics.gr δίνοντάς μας τον αριθμό παραγγελίας σας και θα το αναζητήσουμε εμείς για σας.


10 - Τι πρέπει να κάνω εάν παραλάβω το προϊόν κατεστραμμένο;

Σ αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@cannalaborganics.gr στέλνοντάς μας φωτογραφία του προϊόντος όπως ακριβώς το παραλάβατε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. 


11 - Ποιες επιλογές πληρωμής έχω;

Μπορείτε να εξοφλήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

α)πιστωτική κάρτα

β)χρεωστική κάρτα

γ)με αντικαταβολή

δ)μέσω Pay Pal


12 - Τι πρέπει να κάνω αν η πληρωμή μου δεν ολοκληρωθεί;

Μην ανησυχείτε. Σας διαβεβαιώνουμε πως το ποσό δε θα έχει χρεωθεί στο λογαριασμό σας. Παρόλα αυτά για να σας καθησυχάσουμε , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα το επανελέγξει.


13 - Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που χρεωθώ διπλή φορά ή αν δεν είμαι σίγουρος ότι χρεώθηκα;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5151251 ή μέσω email στο info@cannalaborganics.gr και εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα το ελέγξει.


14 - Τι γίνεται εάν απουσιάζω κατά την παράδοση της παραγγελίας μου;

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών. Εάν απουσιάζετε η εταιρεία θα κάνει δύο ακόμα προσπάθειες παράδοσης τις επόμενες μέρες. Στην περίπτωση που σε καμία από τις τρεις προσπάθειες δεν κατάφερε το εμπόρευμα να παραδοθεί στα χέρια σας τότε επιστρέφει στην εταιρία.


15 - Τι πρέπει να κάνω εάν η παραγγελία μου δεν έρθει στην αναμενόμενη ημερομηνία;

Σ αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5151251 / 210 2445000 ή μέσω email στο info@cannalaborganics.gr δίνοντάς μας το Tracking number και θα επικοινωνήσουμε εμείς με την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε.