ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ CANNALAB ORGANICS

 

H Cannalab Organics είναι εμπορικό σήμα τoυ Ελληνικού ομίλου Esse Due A.E. που δραστηριοποιείται διεθνώς στην παραγωγή, επεξεργασία και πώληση προϊόντων κάνναβης σε βιομηχανικούς πελάτες. Η εμπειρία του ομίλου σε όλα τα στάδια της βιομηχανικής παραγωγής από την καλλιέργεια των πρώτων υλών μέχρι την τελική επεξεργασία, η κατάλληλη προετοιμασία για πώληση στις αγορές του εξωτερικού και η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα, οδήγησαν στη δημιουργία ενός καινοτόμου και πρωτοποριακού σήματος με κύριο χαρακτηριστικό την χρήση οργανικών φυτικών συστατικών σε όλα τα προϊόντα. 

Τα καλλυντικά της Cannalab Organics διακρίνονται για την ανώτερη ποιότητα, τα πλούσια αρώματα και την προσιτή τιμή. Είναι πιστοποιημένα από τον Ευρωπαικό Οργανισμό Biocert Italia καθώς παρασκευάζονται αποκλειστικά από φυτικά συστατικά, χωρίς προσθήκη πάραμπενς, σιλικόνης, παραφινών ή άλλων γενετικά τροποποιημένων Α’ υλών.  Κάθε προϊόν είναι γνωστοποιημένο στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα CPNP σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό αριθ 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα.

 

Η σειρά ελαίων της  Cannalab Organics προέρχεται αποκλειστικά από  Ελληνικές βιολογικές καλλιέργειες βιομηχανικής κάνναβης, ενώ η εμφιάλωση και συσκευασία του τελικού προϊόντος γίνεται επίσης στην Ελλάδα. Δεν περιέχουν συντηρητικά ενώ είναι πιστοποιημένα από το European Vegetarian Union ως προϊόντα κατάλληλα για χρήση από χορτοφάγους ή βίγκαν. Κάθε παρτίδα προϊόντος αναλύεται εργαστηριακά από ανεξάρτητα Ευρωπαϊκά εργαστήρια για την περιεκτικότητά της σε κανναβιδοειδή, την απουσία βαρέων μετάλλων, μικροοργανισμών και φυτοφαρμάκων.

 

Διευρύνουμε συνεχώς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων μας με βασικά κριτήρια το όφελος  για τον καταναλωτή, την άριστη ποιότητα,  και την οργανική προέλευση των πρώτων υλών.

 

Κάθε ένα από τα προϊόντα της Cannalab Organics περικλείει χρόνια έρευνας, καινοτομίας, πάθους και εμπιστοσύνης στα ευεργετικά οφέλη της κάνναβης. Στόχος μας είναι να συστήσουμε στον κόσμο όλες τις διαφορετικές ιδιότητες τoυ CBD μέσα από προϊόντα νόμιμα, υψηλής αισθητικής και διατροφικής αξίας.

 

 

Cannalab Organics

Aισθανθείτε τη διαφορά…