ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

Σχετικά με την Cannalab Organics

Είμαστε μια Ελληνική εταιρεία, με εξαγωγική δραστηριότητα, περήφανοι για την καταγωγή μας και την περιβαλλοντική φιλοσοφία μας. Αγαπάμε τη φύση, σεβόμαστε το περιβάλλον και δημιουργούμε αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα με κυρίαρχο συστατικό την κάνναβη και το CBD.

 

Στην Cannalab Organics λατρεύουμε κάθε τι φυσικό και βιολογικό και πιστεύουμε πως ό,τι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε προϊόντα που θα αγαπήσετε μπορεί να προέλθει αποκλειστικά από τη φύση.

 

Αυτό είναι που κάνει τα προϊόντα μας τόσο ξεχωριστά

 

Επιλέγουμε με προσοχή τις φυτικές πρώτες ύλες των προϊόντων μας και διασφαλίζουμε ότι προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες που λειτουργούν με σεβασμό προς το περιβάλλον.

 

Δημιουργούμε με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο

 

Αγαπάμε τα ζώα όσο και εσείς και δεν θα δοκιμάζαμε ποτέ τίποτα σε αυτά. Όλα μας τα προϊόντα περιποίησης είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα και οι φυτικές συστάσεις τους, οι χημικές αναλύσεις και οι κλινικές δοκιμές είναι κοινοποιημένες στην πλατφόρμα CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τον τρόπο αυτό κάθε χρήστης των προϊόντων Cannalab Organics, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται, είναι σίγουρος πως αγοράζει προϊόντα πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα από Ευρωπαϊκούς επίσημους και ανεξάρτητους οργανισμούς.

  

Πιστοποιημένα Βιολογικά Προϊόντα ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς στην ποιότητα

Επιλέγουμε να πιστοποιούμε όλα μας τα προϊόντα περιποίησης ως Οικολογικά – Βιολογικά αποδεικνύοντας την προσήλωσή μας στην αγνότητα και υψηλή ποιότητα. 

Με τον τρόπο αυτό είστε σίγουροι ότι όταν λέμε Οικολογικά – Βιολογικά εννοούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Οικολογικά – Βιολογικά.

Δεν χρησιμοποιούμε κανενός είδους συστατικό το οποίο είναι επικίνδυνο για την υγεία, έχει προέλθει απο μη ελεγχόμενη πηγή ή έχει χρησιμοποιηθεί σε ζώα. Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια συστατικά τα οποία ΔΕΝ θα βρείτε ΠΟΤΕ στα προϊόντα Cannalab Organics. Πάραμπενς, πετρολάτουμ, σιλικόνες, συνθετικά χρώματα και αρώματα, προπυλενογλυκόλες, φθαλάτες, ΕDTA βρίσκονται μεταξύ άλλων στη μακρά λίστα των απαγορευμένων για εμάς ουσιών

 

Cannalab Organics όπως λέμε Κάνναβη

 

Επιλέγουμε να δημιουργήσουμε προϊόντα γύρω από ένα βασικό συστατικό, αυτό της οργανικής βιολογικής κάνναβης Sativa καθώς θεωρούμε πως είναι ανεξάντλητη η λίστα με τα οφέλη της τόσο για το δέρμα όσο και την ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού. Το συγκεκριμένο είδος κάνναβης καλλιεργείται και παράγεται νόμιμα παγκοσμίως, ελέγχεται από τους εγχώριους φορείς της κάθε χώρας και ενώ ανήκει στην ίδια κατηγορία φυτών με την ψυχαγωγική κάνναβη, δεν λειτουργεί με τρόπο ψυχοδραστικό.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κάνναβη και το CBD; Συγκεντρώσαμε τις κυριότερες ερωτήσεις μέσα από την επικοινωνία σας μαζί μας και απαντήσαμε στα ερωτήματά σας. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η κάνναβη μπορεί να ωφελήσει και τη δική σας επιδερμίδα μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας Έλαιο Κάνναβης και Δέρμα – Πώς μπορεί να ωφελήσει την επιδερμίδα.Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Μέσω της Cannalab Organics μας δίνεται η ευκαιρία να σας συστήσουμε με τρόπο ασφαλές, επιστημονικό, υγιεινό και  ευεργετικό όλες τις ιδιότητες αυτού του φυτού. Καθώς όμως λατρεύουμε και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε γύρω από τα προϊόντα μας.

 

Στην Cannalab Organics παρασκευάζουμε  με τρόπο ευσυνείδητο, προϊόντα με σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση και τα ζώα. Με κυρίαρχο συστατικό την κάνναβη, αναδεικνύουμε τη δύναμη που κρύβεται σε κάθε τι αγνό φυτικό όπως τα  αιθέρια έλαια, τα φυτικά αποστάγματα, τα φρούτα, τα λαχανικά και τα βότανα.

 

Με τη δύναμη της φύσης δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Αισθανθείτε και εσείς τη φυσική διαφορά..

 

Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα μας

 

Με εκτίμηση,

Cannalab Organics